Eladó két telek a településközponti vegyes övezetben: Hrsz. 4606 Hrsz. 4611

Az övezetben 

  •      kereskedelmi-, szolgáltató-, vendéglátó-, szálláshely szolgáltató és lakóépületek,
  •      egyéb közösségi szórakoztató, kultúrális épületek,
  •      egyházi-, oktatási-, egészségügyi-, szociális épületek, 
  •      sportépítmények, 
  •      nem zavaró hatású egyéb gazdasági építmények

helyezhetők el.

Amennyiben Ön szeretné megvalósítani az eredeti koncepció alapján megtervezett AGORA üzletház üzlethelyiségeit, irodáit és lakásait, a tervek a rendelkezésre állnak.

Az üzletház két szárnya a tervek alapján két szinten mintegy 34 üzlethelységet és irodát foglal magába. A helységek alapterülete és kialakítása változatos: 7 és 130 m2 között találhatók különböző üzleti cél szerint kialakított helységeket.

Az AGORA Üzletház nemcsak a villanegyed lakóinak kiszolgálását láthatja el, de közlekedési helyzetéből fakadóan vonzáskörzete kiterjed Velence városára, és a környéki településekre is.

Az alábbiakban letöltheti az AGORA üzletház dokumentumait, melyek alapján áttekintést nyerhet az eredetileg tervezett irodák, illetve üzlethelységek felől.

AGORA A-szárny földszint AGORA A-szárny emelet AGORA B-szárny földszint AGORA B-szárny emelet

 

Eladó két összközműves építési telek a villatelkek területének legnyugodtabb részén, mezőgazdasági terület határán, panorámával a szomszédos dombokra. A telek akár meg is osztható két telekrészre, illetve két különálló társasház is építhető rá. A maximum lakásszám a két házban négy lakás: Hrsz. 4628 Hrsz. 4629