Koncepció

Harmóniában a természettel

Az ember az ősi időktől kezdve körülkerített a természetből egy területet, és várost, falut, vagy éppen saját kertet hozott létre. Ezen a kihasított területen megteremtette saját világát, a kert pedig a kapcsolatot jelentette a még érintetlen természettel.

A Venezia Villanegyed beépítési koncepciója arra épül, hogy a lakás önmagában -még ha építészetileg és funkcionálisan magas színvonalú is- nem tudja hordozni azt a lakóminőséget, amit csak a természettel, illetve az azt jelképező, a lakáshoz közvetlenül kapcsolódó kerttel lehet biztosítani. A különböző nagyságú telkeken 1, 2, 3 vagy 4 lakás kapott helyet úgy, hogy mindegyik lakásnak szeparált, önálló kertrésze van, ami felidézi a bennünk szunnyadó, és soha el nem vesztett harmóniánkat a természettel.

A Venezia Villanegyed vezető tervezői:

Perényi Tamás DLA - okl. építészmérnök - tanszékvezető egyetemi docens
Fülöp Gyula - okl. építészmérnök - egyetemi adjunktus

 

Középpontban az ember

Az építés és a lakás centrumában az ember, illetve a legkisebb emberi közösség, a család áll. A lakások kialakítását az eltérő igények, a nyitottságot, de egyben a zártságot kifejező belső terek, az egyedi bútorozási lehetőségek és változtathatóság képessége határozta meg.

Az épületek és lakások úgy próbálnak modernek lenni, hogy egyben kielégítsék vágyunkat a bensőségesség, a barátságos belső és külső miliő iránt. Az építészeti öszképet meghatározó faburkolat egyszerre archaikus és mai: megjelenése, színe, tapintása kellemes közérzetet teremt, az anyag korszerű, strapabíró és időtálló feldolgozása pedig korunkat idézi.

A venezia Villanegyed nemcsak a lakóépületek egységes karakterű, magas színvonalú megvalósítását tűzte ki célul, hanem az épületek melletti, azok által közrefogott terek egyedi megoldását is: a burkolatok, padok, pergolák változatos és harmonikus világot alkotnak.

 

Kiváló közlekedés

A Venezia Villanegyed mindössze húszpercnyire van Budapesttől és csak egy ugrásra Székesfehérvártól. E városokhoz közvetlen autópálya összeköttetés biztosítja a gyors megközelíthetőséget.

A tömegközlekedést használók választhatják az autóbuszjáratokat és a vasutat is. Mindkettő tekintetében fontos gerincvonalak futnak át ezen a területen.

Ennek köszönhetően a Venezia Villanegyed mind a főváros, mind Székesfehérvár agglomerációjához tartozik.

 

Megnyugtató biztonság

Napi huszonnégy órában őrizzük a lakók nyugalmát, melynek fontos része a villanegyed beléptető rendszere és a folyamatos járőrszolgálat. A megnyugtató biztonságot kínáljuk, amikor Ön munkahelyén van, amikor az ebédet készíti, vagy akár vasárnap délben nézi a Forma-1 közvetítétst, miközben gyermeke a szomszéd srácokkal játszik a kertben vagy a játszótéren. Azt gondoljuk, hogy e megnyugtató biztonságtudat nélkül nem beszélhetünk igazi otthonról.

A biztonság védelme ugyanakkor diszkrét marad azokkal szemben, akik felkeresik Önt otthonában. Barátai, rokonai a korszerű technika segítségével zökkenőmentesen juthatnak be Önhöz.

 

Széleskörű szolgáltatások

  • Vagyonbiztonsági- és portaszolgálat
  • Távfelügyelet
  • Utcák tisztántartása, hóeltakarítás
  • Épületek/lakások karbantartása, hibaelhárítás
  • Kertépítés és -ápolás
  • Postafiók szolgálat
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Házhozszállítás

 

Elérhető árak

Az egységes építészeti arculatot alkotó lakóépületek kínálata egy-, két-, három- és négylakásos házakból áll. Az egyes lakások hasznos alapterületét és külső megjelenését tekintve változatos, környezettudatos technológiát alkalmazó, magas műszaki tartalommal megépülő épületek valamennyi lakása kétszintes, hozzájuk saját kertrész kapcsolódik.

A lakások belső műszaki tartalmának kialakítása a vevőkkel történt egyeztetés szerint történik. Az így megvalósuló lakásokat kínáljuk egy kivételesen szép környezetben, elérhető áron.